Het documentatiecentrum van onze vereniging is, zoals u waarschijnlijk weet, gevestigd in het Kijk en Luistermuseum in de Kerkstraat.
In verband met de genomen maatregelen om de Corona-epidemie te beteugelen was het Kijk en Luistermuseum ongeveer een half jaar gesloten.
Al die tijd konden en mochten wij geen werk verzetten in het documentatiecentrum.

Binnenkort (9 juni) gaat het Kijk en Luistermuseum weer beperkt open voor publiek. De vrijwilligers van het museum zijn de boel aan het voorbereiden op de komst van publiek. Wij, vijf vrijwilligers van de vereniging, mogen vanaf nu weer werken in het documentatiecentrum. De ruimte is er zeer beperkt, anderhalve meter afstand houden is vaak lastig, daarom mogen we nu voorlopig nog maar met twee personen tegelijk in het documentatiecentrum zijn. Maar het begin is er.

Helaas kunnen en mogen we in het documentatiecentrum nog geen publiek ontvangen. Heeft u vragen dan kun u zich per e-mail tot ons wenden.
Gebruik documentatiecentrum@oudbennekom.nl voor het stellen van vragen etc. en wij zullen u zo goed mogelijk van dienst te zijn.