Weet je nog? Vorig jaar op 15 maart maakten we bekend dat er “een digitale speurtocht” in Bennekom is ter gelegenheid van ons jubileum.
Een historische geocache, https://oudbennekom.nl/geocache/
Onlangs troffen we in het logboek deze opmerking aan waar we blij mee zijn:
“Een tijd geleden al veel moois gezien hier in Bennekom, maar toen geen tijd gehad voor deze multi. Vandaag hebben we wel zin in een klein rondje wandelen, en kiezen we deze uit. Wat heeft Bennekom stiekem toch veel te bieden. Vroeger vaak doorheen gefietst, maar nooit bij stil gestaan. Nu we eens rustig hier rondwandelen, zien we de prachtige gebouwen die dit dorp rijk is. Een leuke tocht met over het algemeen duidelijke vragen. Bij C wel even getwijfeld of er enkelvoud of meervoud gevraagd wordt. Maar gelukkig zit er een checker bij en konden we het controleren.
Nadat we alles gezien hadden, en de checker ook nog groen hebben gekregen, wandelen naar de eindcache. Het was al snel duidelijk dat we goed zaten, en hadden de cache ook snel te pakken.
Bedankt Historische Vereniging Oud-Bennekom & Team De Zoeklichten voor deze leuke traktatie, en dat er nog veel mijlpalen bijkomen voor de vereniging”
……
Laat ons eens weten of jij deze cache ook gevonden hebt.