Een besneeuwde woning in een bos, maar waar?

Het team Beeldbank van de Historische Vereniging Oud-Bennekom heeft nogal wat foto’s waarvan onbekend is wie of wat er op de foto staat of waar en wanneer die gemaakt is. Elke tweede woensdag van de maand wordt zo’n foto gepubliceerd in de hoop dat er Bennekommers zijn die er meer van kunnen vertellen. Wie de HVOB verder helpt maakt kans op een leuke attentie!

Bij de Beeldbank hebben we al 70 jaar lang een mysterieus fotoalbum, ooit geschonken, waarschijnlijk door een Bennekommer, vol met foto’s van een besneeuwd bos. Op slechts één ervan staat dit huis. Een echte boswoning, een romantisch beeld. Maar waar is deze foto gemaakt?

Wie herkent dit huis?
We wandelen allemaal wel eens door onze bosrijke Bennekomse omgeving. Soms geniet je dan vooral van de natuur en sla je minder acht op gebouwen waar je langs komt. Wij kwamen er niet uit. Het huis kan natuurlijk al verdwenen zijn. We doen graag een beroep op het geheugen van onze lezers.

Reacties
Reacties ontvangen we graag op info@oudbennekom.nl of hieronder. Het documentatiecentrum in het Kijk en Luistermuseum is door de virusmaatregelen nog steeds tijdelijk gesloten. We hopen dat het niet al te lang meer nodig is, want we missen het bezoek. Juist daarom zijn we extra nieuwsgierig naar uw reacties per e-mail.

Voor de resultaten tot nu toe van onze serie “Wie wet waar….” Klik hier https://oudbennekom.nl/resultaten-wie-weet-waar/

Eerdere afleveringen van Wie weet waar, klik hier: https://oudbennekom.nl/wie-weet-waar/