ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen:

Met HVOB wordt in dit document verwezen naar Historische Vereniging Oud-Bennekom, ingeschreven bij de KvK, regio Arnhem onder nummer 40120075. Onder verkopen worden verstaan alle contante verkopen als ook verkopen, bestellingen en reserveringen via telefoon, geschrift en op elektronische wijze en verkopen op beurzen, braderieën en verkoopdemonstraties.
Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de volgende voorwaarden.

2. Productprijzen:
2.1. Bestellingen met een bestemming binnen de EU. Alle productprijzen zijn in euro’s, exclusief eventuele verzendkosten.

2.2. Prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten, hier kunnen dan ook geen rechten aan ontleend worden.

3. Betaling:
3.1. Alle bestelling worden verstuurd na betaling.

4. Levering:
4.1. HVOB bevestigt uw bestelling per e-mail aan het door u opgegeven e-mail adres.

4.2. HVOB levert binnen 48 uur na bevestiging van uw bestelling.

5. Verzendkosten:
5.1. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van de totale bestelling. Voor verzending wordt gebruik gemaakt van DHL. De tarieven vindt u op de website van DHL.

6. Reclamering:
6.1. Accepteer nooit beschadigde pakketten, HVOB geeft dan geen garantie meer.
6.2. Als een artikel defect is geraakt tijdens transport of het verkeerde artikel is afgeleverd, dient u binnen 5 werkdagen dagen na aflevering contact op te nemen met HVOB. Indien u niet binnen 5 werkdagen de gebreken meldt, vervalt ieder recht op reclamering.

6.3. Reclameringen dienen door de klant gemotiveerd en onder overlegging van relevant bewijs bij HVOB te worden gedeponeerd. HVOB dient in staat te worden gesteld de ingediende reclamering te controleren.

7. Gegevensbeheer en privacy:
7.1. HVOB behandelt uw gegevens met zorg. Dit betekent dat HVOB uw informatie nooit aan derden ter beschikking zal stellen. Zie ook ons privacy statement.

7.2. HVOB verzoekt u, naast uw adresgegevens uw telefoonnummer in te vullen, zodat we, indien nodig, contact met u op kunnen nemen.

8. Garantie:
8.1. HVOB hanteert de door de leveranciers aangegeven garantietermijnen en voorwaarden als vermeld op artikelen dan wel op de verpakking en/of handleiding van een gekocht product.