Excursie Harderwijk

15mei08:3018:00Excursie Harderwijkmet de bus naar Harderwijk

Evenement Details

De excursiecommissie heeft een reisje georganiseerd naar Harderwijk!
Op woensdag 15 mei 2024 vertrekken wij om 08.30 uur vanaf het Kijk en Luistermuseum met de bus naar Harderwijk.
Bij het palingmuseum worden wij ontvangen met koffie/thee en wat lekkers, vervolgens laten wij ons verrassen met een Palingexperience. Het museum grenst aan de visspecialiteitenwinkel van Dries van den Berg & Zn. Wij raden liefhebbers van vis ten zeerste aan een koeltasje o.i.d. mee te nemen want het assortiment is zo aantrekkelijk dat er vast wel het een en ander mee terug gaat naar Bennekom.
Na deze ervaring brengt de bus ons naar Restaurant Lef & Co aan de Strandboulevard in Harderwijk waar we de lunch zullen gebruiken.

Het middagprogramma is een keuze:
Keuze 1: U brengt een bezoek aan het Marius van Dokkum museum, waar u zeker blij zult worden van de vaak komische schilderijen en u bezoekt het Stadsmuseum waar op dat moment als extra een prachtige fototentoonstelling te zien valt van Daniëlle van Zadelhoff, haar foto’s hebben de sfeer van bijvoorbeeld een Rembrandt schilderij. Beide musea zijn niet heel groot en daarom prima te combineren.
Keuze 2: U neemt onder leiding van een gids deel aan een interessante stadswandeling door
Harderwijk.

Na al deze activiteiten brengt de bus ons weer naar Bennekom waar we rond 18.00 uur hopen aan te komen.

De kosten van de excursie bedragen € 62,50 per persoon, na opgave dit bedrag graag vóór 17 april 2024 overmaken naar NL50 INGB 0000 9089 80 t.n.v. Historische Vereniging Oud-Bennekom o.v.v. Excursie 15 mei 2024.
De excursie is in de eerste plaats bedoeld voor leden van de Historische Vereniging Oud-Bennekom, als er plaatsen over zijn kunnen er introducees mee.
Bij opgave van meer dan 45 personen maken wij een reservelijst, u krijgt te horen of u daarop staat, mochten er plaatsen vrij komen laten wij dat aan u weten.
Mochten zich te weinig personen opgeven dan kan de excursie helaas niet doorgaan.

Bij annulering na 17 april 2024 wordt er € 25,00 per persoon in rekening gebracht tenzij er
vervanging geregeld kan worden.

U kunt zich vanaf nu opgeven. Hiervoor hebben wij de volgende gegevens nodig:
Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aantal personen, eventuele dieetwensen en of u in het bezit bent van een Museumkaart of een Vriendenloterij-VIP kaart die u meeneemt op 15 mei 2024.
Bovenstaande gegevens graag mailen naar Anja Rozeboom, anjarozeboom@hotmail.com of als mailen niet lukt mag er een briefje in de bus gedaan worden bij Netty Koolen, Halderweg 69, 6721 ZJ in Bennekom.

Meer

Tijd

(Woensdag) 08:30 - 18:00(GMT-11:00)