Dat ik op 1 mei  mijn 90ste verjaardag zou mogen vieren, wist ik wel. Dat was geen verrassing.
Maar dat 79 mensen de moeite  namen om mij hiermee te feliciteren, was meer dan een verrassing. Mondeling, telefonisch, met e-mail,  maar  vooral  met brieven en kaartjes, het hield niet op.
Vier dagen ben ik jarig geweest. Ik ben hier heel, heel dankbaar voor.

Omdat ik van veel mensen, vooral de kaartschrijvers, geen adres heb, wil ik hierbij toch iedereen op deze manier  van  harte dank zeggen voor al deze gelukwensen. Deze dag zal mij (hopelijk) nog lang in herinnering blijven.

Na vijftig jaar bij “Oud-Bennekom”  betrokken geweest te zijn, vind ik het tijd worden, om het stokje aan een jongere over te dragen. Het zal wel moeten wennen. Oud-Bennekom was mijn tweede leven. Zolang ik gezond ben,  blijf ik echter voor vragen nog steeds bereikbaar.

In deze onzekere tijd, met het coronavirus, kan ik geen officieel afscheid nemen en u allen alleen maar toewensen:
Wees voorzichtig en blijf alstublieft gezond.

Met hartelijke groeten,
Henk Gijsbertsen.