Ontvang je ook al onze nieuwsbrief? 

Zo niet, je kunt ze ook hier lezen: https://oudbennekom.nl/nieuwsbrieven/

 

11 maart 2013 – De eerste nieuwsbrief, via de mail, om het steeds grotere aantal leden van de vereniging te informeren over het toenemende aantal activieteiten. 

Het was een zoektocht, hoe gaan we het aanpakken, welk programma gebruiken we, zitten mensen er wel op te wachten. Gelukkig zat Lisette Ruzius in het bestuur met in haar portefieulle de publiciteit. Lisette, ervaren journalist, zocht het uit, verzamelde copij, maakte de vormgeving en zo kwam de eerste nieuwsbrief nog ruim een week voor de Algemene Ledenvergadering van 2013 in de mailbox van de abonnees. De nieuwsbrief vond gretig aftrek, zowel onder leden als niet-leden van de vereniging.

De nieuwsbrief veranderde van uiterlijk, kreeg aan andere hoofdredacteur, Theo Michels, en uiteindelijk verhuisden we van het programma Malchimps naar Laposta.

Inmiddels zijn we 11 jaar verder, hebben we 825 abonnees en blijkt de digitale nieuwsbrief nog steeds in de behoefte aan nieuws te voorzien. De laatste nieuwsbrief van maart 2023 was nummer 139.

Een oproep aan de werkgroepen en alle vrijwilligers van de vereniging blijf ons informeren, stuur een foto van jullie activiteiten, geef jullie informatie door. Dat mag allemaal gestuurd worden naar pr@oudbennekom.nl
Op die manier blijft de nieuwsbrief ook actueel!

 

Wil je ook de gratis nieuwsbrief ontvangen (lid of niet) mail dan naar nieuwsbrief@oudbennekom.nl

klik op een afbeelding voor een vergroting