De komende tijd zal op https://oudbennekom.nl/stolpersteine/ steeds meer informatie komen over de geplaatste Stolpersteine in Bennekom.

Zo zal er van iedere locatie een aparte pagina komen met informatie over de mensen die op de Stolpersteine genoemd worden. We zullen dit langzaam maar zeker opbouwen.
Dus het loont de moeite om er zo af en toe een kijkje te nemen, dat kan via de knop “Joods Toevluchtsoord” rechts bovenaan de startpagina en dan door klikken naar Stolpersteine.

Plattegrond van Bennekom (klik er op voor een vergroting) waarop zeven van de locaties waar Stolpersteine liggen, zijn aangegeven. 1. Alexanderweg 44, Lucas; 2. Bovenweg 23, Bouman en Kahn; 3. Commandeursweg 29, Frankenthal; 4. Lindelaan 16, Rippe; 5. Schoolstraat 38, Gans; 6. Prins Bernhardlaan 28, Pagelsohn; 7. Algemeer 32, Frenk en Micheels.  De achtste locatie ligt aan de Bosbeekweg, bij het NIVON-huis, oostelijk van het dorp in het bos.

Voor meer informatie over het boek dat geschreven is door de projectgroep over de mensen achter de Stolpersteine klik HIER voor “Stolpersteine in Bennekom”